Când lucrăm în afara șantierului, uneori în inima pădurii, nu ne-am putut abține să nu observăm că lucrările nu progresează întotdeauna așa cum ne așteptăm. Uneori a fost din cauza vremii rele sau a terenului dificil, dar mai ales din cauza lucrurilor mărunte care au creat întârzieri și probleme care au însemnat o cantitate enormă de ore, combustibil și bani pierduți.

Am învățat prin observare și practică că o mai bună planificare și instrumentele adecvate pot face diferența. Cu un pic de inovație, ingeniozitate și determinare, ne-am dus la un nivel cu totul nou și am devenit dezvoltatori de produse.

Și iată – un lucru a antrenat un altul și în 2018 am construit primul nostru prototip de lucru pentru un echipament de eliminat rădăcini. A fost un succes, pentru că nu l-am mai văzut niciodată după ce l-am trimis pentru testare la o companie de utilaje grele. Pur și simplu au refuzat să ni-l înapoieze. Așa că a trebuit să construim un prototip nou și mai bun, care, din nou, nu ne-a mai fost returnat niciodată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *