Am învățat alegând calea grea pentru a face lucrurile ușoare pentru dvs.

Am valorificat ce am învățat din 20 de ani de experiență forestieră, inventând un instrument simplu de eliminare a buturugilor. În acest scop am dezvoltat Dipperfox.

Povestea noastră

Când lucrăm în afara șantierului, uneori în inima pădurii, nu ne-am putut abține să nu observăm că lucrările nu progresează întotdeauna așa cum ne așteptăm. Uneori a fost din cauza vremii rele sau a terenului dificil, dar mai ales din cauza lucrurilor mărunte care au creat întârzieri și probleme care au însemnat o cantitate enormă de ore, combustibil și bani pierduți.

Am învățat prin observare și practică că o mai bună planificare și instrumentele adecvate pot face diferența. Cu un pic de inovație, ingeniozitate și determinare, ne-am dus la un nivel cu totul nou și am devenit dezvoltatori de produse.

Și iată - un lucru a antrenat un altul și în 2018 am construit primul nostru prototip de lucru pentru un echipament de eliminat rădăcini. A fost un succes, pentru că nu l-am mai văzut niciodată după ce l-am trimis pentru testare la o companie de utilaje grele. Pur și simplu au refuzat să ni-l înapoieze. Așa că a trebuit să construim un prototip nou și mai bun, care, din nou, nu ne-a mai fost returnat niciodată!

Acest lucru ne-a inspirat să combinăm echipamentele grele, ingineria, producția și abilitățile de dezvoltare a afacerii ale familiei noastre pentru a lansa Dipperfox - un brand inovator de echipamente grele care combină experiența, ideile, pasiunea pentru eficiență și un pic de nebunie.

Proiectăm și fabricăm toate componentele din oțel în propria noastră fabrică, unde avem unele dintre cele mai inteligente și rapide echipamente de procesare a oțelului și unii dintre cel mai buni oameni și cele mai bune comenzi de bord de pe piață. Afacerea noastră de familie a devenit o echipă formată din 15 ingineri, operatori și specialiști care lucrează deja la produse noi - toate menite să foreze, să taie, să rupă și să sfărâme lucruri într-un mod fără precedent!